Aşa ceva nu se poate: Prezentatoarea TV care a FRAPAT o ţară întreagă cu un DECOLTEU DELICIOS VIDEO

Unul dintre cele mai seriose posturi de televiziune din lume, BBC, a primit sute de plângeri de la telespectatori, după ce una dintre prezentatoarele unei emisiuni a purtat o rochie mult prea decoltată pentru gustul britanicilor. Cu toate că Holly Willoughby obişnuieşte să aibă un decolteu generos de fiecare dată când prezinte emisiunea The Voice, publicul a considerat că de data aceasta tânăra a exagerat.

26 iun. 2013, 13:10

Holly Willoughby, o frumoasă prezentatoare TV a postului britanic BBC, a primit 139 de plângeri, după ce a prezentat emisiunea The Voice, îmbrăcată într-o rochie mult prea decoltată, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cei mai frumoşi sâni din Marea Britanie

Show-ul a fost văzut de peste 8.9 milioane de oameni, fiind difuzat la o oră de maximă audienţă în cursul zilei de sâmbătă, între orele 7.15 şi 9.30. Potrivit legilor din Marea Britanie, la ora respectivă trebuie difuzate doar materiale care pot fi vizionate şi de copii, un decolteul generos nefiind trecut pe lista respectivă.

Citeşte şi Reginele DECOLTEULUI. Vezi alegerea bizară de pe locul întâi FOTO

Ne cerem scuze dacă anumiţi telespectatori au găsit rochia lui Holly să fie nepotrivit. Holly adoră moda, iar noi ne-am gândit că rochia pe care a purtat-o la finala emisiunii The Voice este plină de farmec și adecvată pentru această ocazie. Nu ne-am  gândit că a fost împotriva așteptările publicului pentru spectacolul TV„, a declarat un purtător de cuvânt al BBC.