Arnold Schwarzenegger, pe ecrane după zece ani. Vezi cum arată la 28 de ani după Terminator

Arnold Schwarzenegger revine pe ecran după o pauză de zece ani, timp în care a jucat un rol important în politica de peste ocean, fiind guvernator al statului California. Consacrat odată cu rolul din Terminator, film apărut în 1984, Arnold Schwarzenegger revine astfel la prima lui dragoste.

22 ian. 2013, 21:42

Arnold Schwarzenegger nu se mai poate lăuda cu fizicul din Terminator, însă el revine pe ecrane tot cu un rol de erou, scrie Daily Mail, citat de Mediafax. Totuşi, Arnold Schwarzenegger începe să-şi arate din ce în ce mai mult vârsta – 65 de ani. Prezent la lansarea filmului „The Last Stand/Ultima redută” la Londra, actorul a părut obosit, cel mai probabil din cauza programului încărcat.

„După ce am fost guvernator, m-am gândit că mă voi întoarce la filmele de acţiune treptat, însă n-a fost chiar aşa. M-am întors într-un film în care, de la început până la sfârşit, m-am luptat, m-am căţărat, am alergat şi am condus maşini rapide. Am crezut că o să încep mai uşor, însă a fost grozav!”, a declarat actorul.

Se pare că actorul, fost guvernator, are un program încărcat în următoarea perioadă, el având mai multe proiecte cinematografice în lucru.