Armistiţiu în PDL. Udrea i-a promis lui Blaga că rămâne în partid

Pasibilă de a fi exclusă din PDL, Elena Udrea a făcut pace cu preşedintele partidului, Vasile Blaga. Fostul ministru al Transporturilor a declarat că a avut o întâlnire cu şeful democrat-liberalilor în cadrul căreia s-au rezolvat neînţelegerile create în ultima perioadă.

RomaniaTV.net
09 aug. 2013, 10:26
Armistiţiu în PDL. Udrea i-a promis lui Blaga că rămâne în partid

Elena Udrea şi Vasile Blaga au căzut la pace, după tensiunile din ultima vreme.

„M-am întâlnit cu domnul Blaga şi ne-am lămurit poziţiile fiecăruia. I-am mai spus încă o dată că lucrurile în ceea ce mă priveşte rămân neschimbate: sunt şi voi rămâne în continuare membru PDL, activ si loial partidului. Dar cred ca nu putem fi împotriva Preşedintelui şi a Mişcării Populare, măcar şi din calcul politic pragmatic. Soluţia este un singur proiect politic, în care să se regăseasca toate formaţiunile de centru dreapta, care nu se poate face fără implicarea şi suportul lui Traian Băsescu”, a declarat Elena Udrea pentru Adevărul

Totodată, Elena Udrea a subliniat că nu este implicată în valul de plecări dinspre PDL spre Mişcarea Populară: „Mi s-a reproşat că cei care m-au susţinut în alegerile interne merg la MP. E posibil să fie plecări către Mişcarea Populară, dar acestea nu sunt încurajate de mine. Sunt dintre oamenii care cred în Traian Băsescu şi vor să îl urmeze. Soluţia nu este să ne supărăm pe ei, ci să construim împreună proiectul pe care îl caută, la fel cum îl caută tot electoratul de centru dreapta”.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, spune la fândul său, că Elena Udrea i-a demonstrat că este „devotată” partidului.

„Am avut o discuţie – n-am niciun motiv să cred că nu a fost foarte sinceră – cu doamna Udrea. Şi-a declarat devotamentul faţă de partid, faţă de faptul că nu o interesează o altă construcţie politică. I-am spus şi eu că anumite declaraţii pe care le-a făcut au nemulţumit şi că a şi primit reacţiile unor colegi, lucru care pe mine nu mă bucură. Până la urmă aceste lucruri trebuie discutate în interiorul partidului”, a spus liderul PDL, la Digi 24.