Are milioane de admiratoare, dar cea pe care o iubeşte îl aduce la DISPERARE

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au despărţit din nou în ajun de Revelion, iar cântăreţul nu ştie ce să mai facă pentru a o convinge să-i mai acorde o şansă. Un apropiat al lui Bieber spune că acesta se comportă ca un îndrăgostit disperat, sufocându-şi fosta iubită cu mesaje şi apeluri telefonice.

08 ian. 2013, 17:20
Are milioane de admiratoare, dar cea pe care o iubeşte îl aduce la DISPERARE

Anul 2013 nu a început grozav pentru Justin Bieber. Cântăreţul adulat de milioane de adolescente şi-a văzut imaginea pătată când în presa tabloidă au apărut mai multe fotografii în care pare că fumează marijuana. Şi, colac peste pupăză, cea pe care o iubeşte, Selena Gomez, nu vrea să mai ştie nimic de el, în ciuda faptului că îi trimite zeci de mesaje şi o sună de zeci de ori pe zi.

Potrivit presei tabloide de peste Ocean, cei doi s-au despărţit din nou înainte de Anul Nou, pe care îl petreceau în Mexic. Potrivit Hollywoodlife, Selena şi Justin urmau să întâmpine anul 2013 în Mexic, dar pe 30 decembrie au avut o ceartă-monstru şi s-au despărţit din nou. „Selena a plecat din Mexic în aceeaşi zi, iar Justin pe 31 decembrie. De atunci nu s-au mai văzut„, a spus o sursă citată de site-ul american.

Despre motivul scandalului nu se ştie nimic, dar Justin este de-a dreptul disperat să o convingă pe Selena să se întoarcă la el. „Justin este devastat şi de-a dreptul patetic. O sună de 100 de ori pe zi, iar ea nu îi răspunde„, potrivit sursei citate.

Despărţirea celor doi nu a fost confirmată, însă relaţia lor a fost presărată cu mai multe momente tensionate, care i-au făcut să apuce drumuri separate, chiar şi pentru scurte perioade de timp. Chiar înainte de Crăciun Justin Bieber şi Selena Gomez se împăcaseră după despărţirea din luna noiembrie.