Are 18 ani şi pare inocentă, dar ascunde o MINTE CRIMINALĂ: A uimit poliţiştii cu CRUZIMEA ei

Două tinere din Mexic au uimit autorităţile, după ce s-a descoperit faptul că au fost autoarele unei crime macabre. De profesie prostituate, cele două au înjunghiat şi apoi sufocat un bărbat de 51 de ani. Ulterior, ele l-au ascuns în portbagajul maşinii şi au început să se plimbe cu vehiculul, înainte să fie prinse de poliţişti în timpul unui control de rutină.

08 mai 2013, 19:23

Jennifer McKee, în vârstă de 18 ani, şi Ashlee Gurule, de 20 de ani, au torturat, înjunghiat şi apoi sufocat un bărbat de 51 de ani, pentru ai fura maşina şi banii, potrivit NY Daily Mail.

Cele două tinere erau prostituate şi locuiau pe străzile oraşului american Albuquerque, din New Mexico. Ele au fost invitate de un bărbat în locuinţa sa, pentru a întreţine relaţii sexuale, dar femeile l-au ucis cu sânge rece pentru a-i fura autovehiculul. Tinerele au declarat poliţiştilor că se „săturaseră să umble pe străzi” şi s-au decis să se bucure de viaţă. În timp ce una îl ţinea de picioare, a doua l-a omorât cu o pernă pusă pe faţă, cu toate că bărbatul le-a promis că le dă orice pentru a scăpa cu viaţă.

Citeşte şi Prostituată româncă, ucisă în Italia

După ce l-au sufocat şi înjunghiat pe bătrân, ele s-au decis să îl ascundă în portbagajul maşinii, plecând în căutarea unui loc unde să scape de cadavru. Pe drum, ele au fost oprite de poliţie pentru că nu au respectat mai multe reguli de circulaţie, dar tinerele s-au decis să mărească viteză, autorităţile fiind obligate să pornească într-o urmărire ca în filme.

Citeşte şi Româncă acuzată de CRIMĂ în Austria, ARESTATĂ în Italia

Urmărirea s-a oprit după ce şoferiţa a fost implicată într-un accident, lovindu-se de o altă maşină. Poliţiştii au fost uimiţi să descopere în portbagajul maşinii cadavrul bărbatului. Alături de cele două tinere se afla şi o minoră de 16 care urmează să fie anchetată, dar care nu a luat parte la teribila crimă.

Citeşte şi Caz incredibil: Detectivul şi suspectul împuşcaţi mortal chiar în sediul poliţiei