Arad: Din lipsa banilor, primarul s-a apucat să pună pavele pe străzile din comună VIDEO

Angajaţii primăriei dintr-o comună din Arad au pus mâna pe lopată şi au ieşit să pună pavele pe străzile din comună. Fiindcă nu sunt bani să angajeze meseriaşi, primarul din Ghioroc pune şi el umărul.

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 06:22
Arad: Din lipsa banilor, primarul s-a apucat să pună pavele pe străzile din comună VIDEO

Corneliu Popi Morodan spune că a găsit pavele zăcând în faţa primăriei. Acestea au fost cumpărate de fostul edil pentru a moderniza trotuarele pe patru străzi. La buget nu sunt însă şi bani pentru lucrări. Aşa că primarul a făcut rost de unelte şi s-a apucat de treabă.

Am pus mâna cu toţii, cu toţi băieţii din primărie şi realizăm noi. Suntem oameni harnici şi ştim cum se face„, a declarat Corneliu Popi Morodan, primar comuna Ghioroc.

Primarul i-a chemat în ajutor pe viceprimar şi pe alţi şapte subalterni.

Dacă vrem să facem ceva se poate face. Că dacă în fiecare zi 2, 3 ore venim, ne rupem din timp de la primarie şi facem, se cunoaşte„, a precizat viceprimarul Gheorghe Petrişor.

Primarul şi echipa sa reuşesc să paveze câte 70 de metri pe zi. Edilul speră ca în câteva săptămâni să finalizeze lucrările. Din cei 4.300 de locuitori ai comunei Ghioroc, doar câţiva li s-au alăturat.