Apocalipsa, prevestită în picturile dintr-o biserică din judeţul Braşov VIDEO

Cu două săptămâni înainte de data la care aşa-zişii experţi din lumea întreagă prevestesc sfârşitul lumii, respectiv 21 decembrie, o frescă de la noi din ţară înfăţişează astfel de scene dramatice. Imaginile sunt similare chiar cu cele care anunţă apocalipsa: inversarea polilor magnetici ai pământului şi explozii solare.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 16:43
Apocalipsa, prevestită în picturile dintr-o biserică din judeţul Braşov VIDEO

21.12.2012 este data la care vine Sfârşitul lumii, spun mulţi. Date care înfăţişează acest scenariu vin tocmai de la Braşov. În Biserica Sfântul Nicolae din Şcheii Braşovului au fost descoperite 13 scene ale Apocalipsei, pictate pe bolta lăcaşului. Plus o frescă năucitoare care seamănă izbitor cu ceea ce vedem în documentarele despre predicţiile pentru 2012: explozii solare şi inversarea polilor magnetici.

„Sunt scenele din Apocalipsă, pe care nu le găsiţi în nicio altă biserică, atât de complexe cum sunt aici”, a declarat preotul Vasile Olteanu.

„Iisus cu sabia în gură, vestind apocalipsa şi vestind schimbarea timpurilor. Ăsta este semnalul din 21.12.2012″, a precizat Liviu Pandele, preşedintele Fundaţiei Dacia.

Încăperea Bisericii, în care au fost găsite picturile a fost închisă publicului zeci de ani, din dispoziţia expresă a Securităţii statului. Acum, oricine poate să le vadă. Localnicii se aşteaptă ca satul lor să fie asaltat de cei care cred în predicţiile apocaliptice.