APARIŢII SCANDALOASE: Vedete care s-au dezbrăcat pentru a fi în centrul atenţiei GALERIE FOTO

Orice om îşi doreşte să aibă momentul lui de celebritate, însă puţini sunt cei care ajung să şi trăiască precum nişte adevărate staruri. Însă dacă nu este întreţinută, celebritatea poate să dispară pe nesimţite. Tocmai de aceea, o parte din vedete ar face orice pentru a rămâne cât mai mult în lumina reflectoarelor.

24 mai 2013, 09:51
APARIŢII SCANDALOASE: Vedete care s-au dezbrăcat pentru a fi în centrul atenţiei GALERIE FOTO

Aproape zilnic, tabloidele titrează despre staruri, mai mult sau mai puţin talentate, care se pun în situaţii penibile, doar de dragul de a fi în centru atenţiei. Vezi mai jos câteva vedete care s-au dezbrăcat nu numai de caracter, dar şi de haine, în numele celebrităţii.

Actrita franceză Frederique Bel a atras toate privirile la Festialul de Film de la Cannes în momentul în care şi-a făcut apariţia într-o rochie care a lăsat prea multe „detalii” la vedere. Lipsită de inhibiţii, aceasta şi-a etalat sfârcurile, spre deliciul paparazzilor.

Fotografiile cu Rihanna obraznică, în care pozează cu sânii pe afară sau în chiloţi minusculi, nu mai surprind pe nimeni.

Excentrica Nicki Minaj este o clientă fidelă a tabloidelor, în condiţiile în care în orice apariţie a ei lasă la vedere o părticică din trupul ei.

Jodie Marsh este o vedetă din Marea Britanie. În urmă cu câţiva ani, când şi-a sărbătorit cei 30 de ani, a purtat la petrecere un costum scandalos animal-print.

Mega-cunoscuta Lady Gaga nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ea s-a făcut cunoscută mai ales datorită ţinutelor sale neobişnuite, care au stârnit mereu controverse.

Lil Kim, femeia rapper, a uimit pe toată lumea când şi-a făcut apariţia la Premiile MTV într-o pereche de blugi la care a asortat un sutien mai puţin obişnuit.   

Micaela Shaefer este manechin, actriţă, prezentatoare, DJ şi cântăreaţă. Nemţoaica şi-a făcut apariţia la premiera Men In Black 3 goală, acoperită doar de nişte fâşii din plastic.

Actriţa americană Rose McGowan a apărut pe covorul roşu în … fundul gol.

Helen Flanagan este o actriţă din Marea Britanie, a căreia pasiune este să-şi îndese sânii mari în sutiene mici.

Celebra Coco, regina formelor apetisante, stârneşte zâmbete la fiecare apariţie. Extrem de vulgară, Coco este preferata paparazzilor.

Katie Price este o englezoaică ahtiată după celebritate. La un eveniment monden a apărut în sutien, dresuri, chiloti şi sacou.