Apariţie şocantă a mamei lui Sylvester Stallone: La 90 de ani, Jackie în fustă mini

Jackie Stallone, mama celebrul actor, a fost "şocul" premierei filmului "The Expendables 2", care a avut loc la Los Angeles. În vârstă de 90, ea a apărut în fustă mini şi cu părul lung, desfăcut, purtat într-o coafură modernă.

RomaniaTV.net
17 aug. 2012, 12:45

Jackie Stallone, mama lui Sylvester Stallone care a împlinit 90 de ani, i-a uimit pe toţi cu apariţia sa în formă uluitoare,  la premiera filmului „The Expendables 2”, de la Los Angeles. Jackie purta o fustă neagră, mini şi o bluză decoltată.

Felul în care arăta l-a determinat pe medicul Aamer Khan, care are o clinică de estetică la Londra, să remarce că „pielea ei este foarte netedă” pentru o femeie de 90 de ani,  iar „pieptul e aproape perfect. Picioarele şi mâinile arată nemaipomenit, dar păcat de faţă. Buzele ei sunt extrem de mari. Totuşi, daca işi face câteva operaţii estetice, va scăpa de aceste probleme”.

Unii au spus că sunt convinşi de faptul că mama lui Sylvester Stallone deţine secretul tinereţii veşnice. În Statele Unite, Jackie Stallone este cunoscută ca fiind o promotoare a wrestling-ului pentru femei, ca astroloag foarte priceput şi ca o talentată dansatoare.