Apariţie MISTERIOASĂ pe un câmp din Marea Britanie. Vezi IMAGINEA incredibilă surprinsă din avion

O structură misterioasă a apărut peste noapte într-un lan de grâu din Marea Britanie. Apariţia i-a şocat pe mulţi şi nimeni nu îşi explică cum a ajuns acolo.

RomaniaTV.net
13 aug. 2012, 18:24

Un complex de linii şi cercuri asemănător cu simbolul buddist shrivasta a apărut ca de nicăieri pe un câmp din Marea Britanie. Nodul fără început şi fără sfârşit, care şi simbolizează înţelepciunea şi compasiunea infinită a lui Buddha, dar şi continuitatea ascunsă a existenţei, a fost fotografiat de un pilot amator britanic, care a fost şocat de imaginea acestuia.

„Eu sunt mai sceptic de fel, dar este un model atât de complex încât nu ştiu cine l-ar fi putut face. Mie, unul, îmi oferă foarte multă linişte şi calm, emană o energie fantastică atunci când realizezi că este 9o linie neîntreruptă”, a spus bărbatul care a descoperit minunăţia.

Astfel de cercuri „decupate” în mijlocul culturilor au apărut în Marea Britanie pe toată perioada verii şi nimeni nu are o explicaţie. Uniii cred că acestea sunt semne lăsate pământenilor de extratereştri, iar alţii dau vina pe vandali şi tineri glumeţi.