ANUNŢ devenit viral: Doi fraţi pot alege dintre SUTE de femei care să îi însoţească la o nuntă

Doi fraţi au postat un anunţ amuzant pe un site american, pentru a găsi două femei care să îi însoţească la nunta vărului. Ei au fost uimiţi când au realizat că cererea lor a devenit virală şi au primit peste 800 de răspunsuri de la femei necunoscute, doritoare de "o aventură" de o noapte, cu mâncare şi băutură gratis.

22 feb. 2013, 19:05

Dave şi Mike, doi fraţi în vârstă de 28 şi 24 de ani, din oraşul Albany, au promis fetelor care acceptă să îi însoţească la nunta unui văr că vor avea ocazia să se îmbrace frumos şi să mănânce gratis. Chiar mai mult, ei consideră această experienţă drept o adevărată aventură de care cele două norocoase se pot bucura. Atât anunţul, cât şi fotografiile au atras prin faptul că au fost deosebit de amuzante. Cererea celor doi a devenit virală, fiind preluată de mai multe site-uri de ştiri americane, potrivit NY Daily News.

Ei au declarat că soţia vărului i-a obligat să vină cu însoţitoare, pentru a nu încerca să cucerească prietenele miresei. Deoarece fraţii nu aveau iubite şi nu voiau să apeleze la ajutorul prietenelor, care ar fi înţeles greşit invitaţia, ei au recurs la o metodă inedită, postând un anunţ pe site-ul Craiglist. Textul a fost redactat într-un mod amuzant, una dintre cerinţe fiind ca cele două femei să fie frumoase, pentru a nu fi deranjaţi de mătuşile prezente la ceremonie, dar nu foarte frumoase, deoarece unchii lor vor încerca să le cucerească. Mai mult, bărbaţii le-au promis câştigătoarelor o serie de dansuri speciale.

Tinerii nu înţeleg cum au reuşit să găsească peste 800 de posibile însoţitoare, spunând că le va fi foarte greu să aleagă. Pentru a fi siguri că partenerele nu îi vor dezamăgi, cei doi au promis că se vor întâlni cu ele înainte de eveniment, pentru a le pune „20 de întrebări, în timp ce beau un cocktail”. Printre tinerele care au trimis mesaje, se numără şi două gemene care vor să îi însoţească la ceremonie.

Citeşte şi: O tânără şi-a găsit părinţii biologici LA DOAR TREI ZILE după ce a postat un mesaj Facebook