Antonia a rupt tăcerea. Vezi ce a declarat despre căsnicia ei

Deşi a făcut un copil la 21 de ani, s-a căsătorit la 22 de ani şi e posibil să divorţeze la 23, Antonia nu regretă nimic. Mai mult, aceasta este foarte recunoscătoare celor care îi sunt alături.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 20:02
Antonia a rupt tăcerea. Vezi ce a declarat despre căsnicia ei

Antonia a povestit la o emisiune de televiziune despre alegerile pe care le-a făcut în viaţă şi dacă are vreun regret, scrie cancan.ro.

Am şi o familie, am şi o căsnicie, chestiile s-au schimbat. Viaţa mea este bună. M-am îndrăgostit. Aşa a fost să fie, să fac un copil de tânără. Dar nu regret. A trebuit să învăţ să fac mâncare. Eu nu îmi neglijez copilul. Este adevărat că vara asta a stat în Italia, a fost ideea mea. Era vară, marea e aproape. Bunicii ei sunt acolo. Aş putea să o iau cu mine la concerte, dar e prea micuţă. Eu muncesc pentru fetiţa mea. Şi Vincenzo la fel. O să cresc copilul unde mă duce cariera. Unde o să ne simţim noi bine. N-am tot, dar în mare am. Trăiesc visul meu, am cariera mea, o am pe Maya. Nu îmi imaginam că o să am un copil la vârsta asta, dar e wow. Am o familie, iar părinţii mă susţin”, a declarat Antonia.