Antonescu: Vom lămuri dacă Becali rămâne à la longue în PNL, supunându-se unor rigori

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că în zilele următoare se va decide dacă deputatul George Becali va rămâne în partid, supunându-se "unor rigori" ale liberalilor sau dacă se va întoarce în PNG.

RomaniaTV.net
28 ian. 2013, 20:18
Antonescu: Vom lămuri dacă Becali rămâne à la longue în PNL, supunându-se unor rigori

„Am făcut o asociere politică într-o anumită conjunctură cu domnul Becali şi vom lămuri în zilele următoare dacă domnia sa doreşte să rămână à la longue în PNL, supunându-se unor rigori (…) sau dacă domnia sa redevine lider al unui partid care există în România, din poziţia de parlamentar”, a susţinut liderul PNL, la Antena 3.

Gigi Becali a afirmat, pe 15 ianuarie, că, dacă declaraţiile sale fac rău partidului, nu are nicio problemă să se retragă din rândurile liberalilor. Declaraţia lui Becali vine în contextul în care, luna trecută, spunea că ar putea candida la şefia PNL.

Gigi Becali a declarat ca este dispus să-şi dea demisia din PNL, dacă deranjează prin afirmaţiile sale.

„Eu nu mă consider încă un membru 100% al PNL. În viitorul apropiat voi avea o discuţie cu domnul preşedinte Crin Antonescu şi o să îl întreb: dacă credeţi, câtuşi de puţin, că afectează partidul ieşirile mele publice, declaraţiile mele, îmi dau demisia imediat”, a spus Becali.

Mai mulţi membri marcanţi ai PNL nu au fost de acord cu cooptarea lui Gigi Becali în partid înaintea alegerilor parlamentare din decembrie 2012, iar acest lucru pare să fi declanşat un adevărat război între preşedintele Crin Antonescu, care l-a susţinut pe Becali, şi alţi lideri ai partidului.