Antonescu se disculpă: „Nu m-am hlizit şi nu am râs de Emil Boc”. Vezi explicaţiile politicianului

Crin Antonescu, co-preşedintele USL şi liderul PNL, a explicat condiţiile în care a intervenit telefonic în emisiunea "Un show păcătos" comentând pe marginea filmării cu Emil Boc. Antonescu a spus, la B1 TV, că nu a fost informat cu privire la subiectul emisiunii şi că a fost pus în faţa faptului împlinit.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 20:42
Antonescu se disculpă: „Nu m-am hlizit şi nu am râs de Emil Boc”. Vezi explicaţiile politicianului

„Am întrebat despre ce este vorba şi mi s-a  spus  că este un subiect despre un scandal politic. Am fost invitat în emisiune şi mi s-a spus că este vorba despre o emisiune altfel, nu mi s-a spus deloc despre cine este vorba. În momentul în care eu am intrat pe telefon, am intrat pe publicitate, nu am urmărit emisiunea. Am intrat şi m-am pomenit cu chestiunea respectivă acolo. Am spus că este un lucru neacceptabil, nu are de-a face cu un scandal în jurul lui Boc pentru ca n-are nicio vină, este un spaţiu privat. După părerea mea, aşa ceva este inacceptabil şi nu se poate justifica că este persoana publică. Este o chestiune care ţine de securitatea în toate sensurile a unui demnitar. Nu m-am hlizit pe seama lui Boc, nu m-am amuzat. Nu vreau să mă victimizez, nici măcar să mă justific„, a spus Crin Antonescu.

El a adăugat că nu regretă comentariu făcut, ci poate doar decizia de a inteveni într-o astfel emisiune.

CNA a primit mai multe sesizări de la telespectatori cu privire la ediţia de luni a emisiunii „Un show păcătos” de la Antena 1, unde a fost difuzată o înregistrare în care fostul premier Emil Boc apare nud, Consiliul urmând să analizeze respectivul program într-una din şedinţele sale viitoare. Liderul PNL, Crin Antonescu, care a comentat imaginile în emisiunea cu pricina, este criticat dur de unii politicieni.