Antonescu, REPLICĂ la Câmpeanu: Îmi pare rău că nu sunt suficient de dur să-l dau pe uşă afară

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, îi răspunde dur preşedintelui fondator al partidului, Radu Câmpeanu, care a declarat că nu crede că poporul îl va vota pe şeful liberalilor la Preşedinţie. Liderul PNL îl atacă şi pe Dinu Patriciu, spunând că acesta trebuia demult dat afară din partid.

RomaniaTV.net
15 iun. 2012, 22:38
Antonescu, REPLICĂ la Câmpeanu: Îmi pare rău că nu sunt suficient de dur să-l dau pe uşă afară

Rău nu-mi face, poate să-mi producă dezgust. E dreptul domniei sale, dar am de spus un lucru – Radu Câmpeanu, în 1992, era să scoată din istorie acest partid”, a acuzat Antonescu la Antena 3, scrie ziare.com.

Co-preşedintele USL a susţinut că oameni ca Radu Câmpeanu „au stat deoparte”, când el se lupta cu regimul Băsescu. „Din 2009, cu 2-3 oameni lângă mine, nu mai mult, m-am bătut cu domnul Băsescu, cu propaganda domnului Băsescu, cu oameni autentici de dreapta, care au dat ţara pe mâna PSD. Cu acest partid, am reuşit o construcţie politică în stare să aiba ac de cojocul lui Băsescu, să facă din PD adunarea zdrobită de care ne face plăcere sa ne apucam, să aibă rezultate fără precedent, în timp ce oameni ca domnul Câmpeanu au stat deoparte.(…) Am o părere foarte proastă despre aceşti oameni, nu-mi fac rău mie, fac PNL. Singura mea părere de rău e că nu sunt un om suficient de dur să-i dau pe uşă afară”, a spus, iritat, Antonescu.

În ceea ce-l priveşte pe Dinu Patriciu, liderul PNL a arătat că omul de afaceri trebuia demult dat afară din partid.

Domnul Patriciu trebuia dat afară din partid demult. Nu se poate să ai nesimţirea să-şi bălăcăreşti propriul partid şi totuşi a făcut-o. Sunt un om care ţin la libertatea de exprimare mai mult ca la orice altceva, e limpede că unii folosesc libertatea de exprimare cum vor alţii, când le spun alţii, dar nu pot să interzic cuiva să spună ce vrea sau când vrea”, a declarat Antonescu.

Senatorul Radu Câmpeanu a declarat vineri că nu crede că electoratul îl va vota ca preşedinte pe Crin Antonescu, informează ziare.com. Fostul preşedinte al PNL susţine că, după mandatele de preşedinte ale lui Traian Băsescu, românii îşi doresc un preşedinte cu prestanţă şi echilibru, unul care să aibă măcar 55 de ani.

„Nu ştiu dacă poporul român îl va vota, nu ştiu. Dar nu cred că îl va vota. Mai ales după experienţa cu Traian Băsescu, nu vor vota un om care nu are prestanţa necesară, echilibrul necesar adus totuşi, trebuie să recunoaştem, de o anumită vârstă. Nu devii preşedintele unei ţări dacă n-ai depăşit cel puţin 55 de ani”, a spus Radu Câmpeanu.