Antonescu: Ponta a avut o „viaţă bună” cu PNL. Nu susţinem PSD pentru că ne tremură chiloţeii la prezidenţiale

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seară, că premierul Victor Ponta a dus o "viaţă bună" până acum cu el şi cu PNL, deoarece au fost un "partener ireproşabil" din punct de vedere politic. Liderul liberal a avertizat că liberalii nu merg alături de PSD pentru că le-ar tremura "chiloţeii la prezidenţiale".

RomaniaTV.net
13 sept. 2013, 19:16
Antonescu: Ponta a avut o „viaţă bună” cu PNL. Nu susţinem PSD pentru că ne tremură chiloţeii la prezidenţiale

Antonescu a fost întrebat într-o emisiune la Antena 3 cum apreciază afirmaţia lui Victor Ponta legată de faptul că în trei ani de zile nu l-a atacat pe liderul PNL în public. Crin Antonescu a ţinut să sublinieze că declaraţia premierul nu trebuie interpretată în sensul că el l-ar fi atacat constant în trei ani de zile şi Victor Ponta ar fi avut o viaţă grea.

„A dus o viaţă bună (Victor Ponta – n.r.), a avut un partener ireproşabil din punct de vedere politic, cum n-a mai întâlnit şi nu o să mai întâlnească în lunga sa carieră politică – îndrăznesc să mai fac o previziune – şi din punctul acesta de vedere nu l-am atacat. Am avut o divergenţă majoră legată de coabitare, am spus-o, am trecut peste ea, dar trebuie să înţeleagă următorul lucru: că duce viaţa bună, şi trebuie să înţeleagă tot PSD, că primul-ministru pesedist şi PSD duc o viaţă bună cu aliatul lor PNL şi Antonescu nu pentru că ne-ar tremura chiloţeii că nu o să ne mai susţină la prezidenţiale, ci pentru că acest Guvern trebuie să reuşească, ci pentru că acest Guvern şi această majoritate trebuie să-şi respecte cuvântul faţă de români. Dacă pot înţelege asta, va fi bine. Dacă nu, nu mă vor susţine la prezidenţiale şi, cu asta, multă sănătate şi mulţumim pentru colaborare”, a afirmat Antonescu.