Antonescu infirmă ipoteza remanierii: NU a vorbit nimeni despre remanierea lui Vosganian şi Câmpeanu

Crin Antonescu infirmă ipoteza pregătirii remanierii miniştrilor Varujan Vosganian şi Mariana Câmpeanu. Preşedintele PNL a negat, joi, şi nemulţumirile pe care ministrul Economiei le-ar fi exprimat în cadrul unor întâlniri de partid.

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 11:22
Antonescu infirmă ipoteza remanierii: NU a vorbit nimeni despre remanierea lui Vosganian şi Câmpeanu

„Nu a existat niciun fel de deiscuţie în vreun for al partidului în care Varujan Vosganian să fi spus ceea ce am văzut că e citat. Nu am avut niciun fel de discuţie cu premierul despre ipoteza vreunei remanieri. Pot infirma această ipoteză. O asemenea ipoteză e lipsită de orice fel de fundament”, a declarat, joi, Crin Antonescu.

Liderul PNL a precizat că zvonurile cu privire la nemulţumirile exprimate de către ministrul Economiei sunt doar „anunţuri teribile” în presă.

„Discut des cu domnul Vosganian, cu toţi miniştrii, cu domnul Ponta. Există în fiecare zi anunţuri teribile în presă. Domnul Vosganian e bine-mersi. Să nu mai focalizăm ipoteza fără niciun element. Nu a vorbit nimeni, în afară de presă despre remanierea domnului Vosganian sau a doamnei Câmpean”, a adăugat Antonescu.