Antonescu, în faţa colegilor din PNL: Nu eu am vrut suspendarea lui Băsescu

Declaraţie surprinzătoare a liderului PNL, Crin Antonescu, la şedinţa de joi a partidului. Crin Antonescu a spus joi, în şedinţa conducerii partidului că nu el a cerut suspendarea lui Traian Băsescu şi că ideea a aparţinut celor de la PSD, informează România TV. Şedinţa pare că a fost una destuld e tensionată, mai ales după ce a apărut informaţia că Ludovic Orban ar fi spus în şedinţă că "m-am săturat să pierd pe mâna PSD".

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 12:12
Antonescu, în faţa colegilor din PNL: Nu eu am vrut suspendarea lui Băsescu

Liderii PNL s-au întrunit joi pentru a analiza referendumul de demitere a lui Traian Băsescu, dar şi candidaturile pentru alegerile parlamentare din toamnă. 

Potrivit România TV, Crin Antonescu a spus în şedinţă că nu el a avut ideea suspendării lui Traian Băsescu şi că aceasta a aparţinut PSD, iar PNL nu a făcut decât să o susţină, în calitate de aliat.

„Nu eu am insistat pentru suspendare, după cum ştiţi, nici nu a fost votată în delegaţia permanentă”, le-a spus Crin Antonescu colegilor de partid, potrivit România TV.

Crin Antonescu a declarat joi, înaintea şedinţei Biroului Politic Central, că, în momentul în care liberalii vor semnala o încălcare a Constituţiei de către preşedintele Traian Băsescu, atunci se poate discuta despre suspendare, în niciun caz doar ca proiect.

„Suspendările se produc în urma unor încălcări ale Constituţiei. În momentul în care vom semnala o încălcare a Constituţiei, putem discuta despre suspendare. Nu putem discuta despre suspendare, aşa, ca proiect”, a spus Antonescu.