Antonescu îi răspunde lui Sârbu: Nimeni din familiile noastre nu a avut şi nu are afaceri cu Blejnar

Crin Antonescu, a replicat, marţi, declaraţiilor liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu, precizând că nimeni din "familiile" lor nu face şi nu a făcut afaceri cu Sorin Blejnar şi avertizând că dacă subiectul Stănişoară se discută în USL ar putea fi discutate şi alte subiecte.

RomaniaTV.net
12 mart. 2013, 12:32
Antonescu îi răspunde lui Sârbu: Nimeni din familiile noastre nu a avut şi nu are afaceri cu Blejnar

Antonescu a fost întrebat cum vede declaraţiile liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu, în legătură cu ipoteza ca Sorin Blejnar să fie primit în PNL.

„Dacă aş dori să dezvolt foarte mult subiectul, să comentez declaraţiile domnului Sârbu, ar trebui să vorbim despre lucruri spectaculoase. Ar trebui să spun că nu dintr-o direcţie bună vin acuzaţii fantasmagorice sau ipoteze fantasmagorice legate de o eventuală apropriere a domnului Sorin Blejnar de noi. Nu există niciun pericol în felul acesta, nimeni din PNL, nimeni din familiile noastre nu face afaceri şi nu a făcut afaceri cu domnul Blejnar, deci nu există acest pericol”, a declarat Antonescu.

De asemenea, el a precizat că în legătură cu trecerea a 32 de primari PDL la PSD în judeţul Mehedinţi nu a existat „vreo mare discuţie” în USL.

„Ar trebui să vorbim despre cei 32 de primari ai PDL, din judeţul Mehedinţi, pe care după alegeri PSD i-a adus în rândurile sale, fără să existe în legătură cu asta vreo mare discuţie. Cazul Stănişoară este încheiat, Mihai Stănişoară este membru al PNL, în condiţiile pe care vi le-am prezentat public şi acest lucru nu face subiectul vreunei discuţii anunţate în USL. Dacă cineva doreşte să facă subiect de agendă, o discutăm această problemă cu mare plăcere, chiar dacă asta va însemna probabil suplimentarea ordinii de zi şi cu alte probleme, poate mai importante decât aceea a venirii sau a plecării domnului Stănişoară”, a mai afirmat liderul PNL.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, marţi, la RFI, că în USL va avea loc o discuţie despre trecerea lui Mihai Stănişoară la PNL şi despre ce se va întâmpla în viitor, el arătând că o întrebare poate fi ce va face PNL dacă, de exemplu, Sorin Blejnar ar vrea să intre în acest partid.