Antonescu îi PROMITE lui Stănişoară o funcţie de conducere în PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va cere conducerii partidului să dea undă verde preluării de către Mihai Stănişoară a funcţiei de vicepreşedinte a PNL cu atribuţii în domeniul politicilor privind securitatea naţională.

06 mart. 2013, 11:22
Antonescu îi PROMITE lui Stănişoară o funcţie de conducere în PNL

Antonescu a anunţat,  în conferinţa de presă susţinută alături de Mihai Stănişoară, că va cere BPC şi Delegaţiei Permanente a partidului ca ex-pedelistul să ocupe funcţia de vicepreşedinte PNL cu atribuţii în domeniul politicilor privind securitatea naţională.

Antonescu a precizat că aceasta este o decizie a sa şi că Mihai Stănişoară nu a cerut o funcţie în PNL.

Liderul PNL a amintit că în moţiunea adoptată la recentul congres al liberalilor se vorbeşte explicit despre apelul către personalităţi şi grupuri cu orientare de dreapta.

Antonescu a susţinut că Mihai Stănişoară este „un om de dreapta” şi o persoană pe care orice partid ar dori să o aibă în rândurile sale, acesta având o vastă şi importantă experienţă într-un domeniu de competenţă politică specială.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, şi-a dat demisia din PDL şi a trecut la PNL. Stănişoară a făcut anunţul înscrierii în PNL în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută alături de liderul liberalilor, Crin Antonescu.