Antena 3 copiază ştirile România TV VIDEO

Antena 3 a demarat o campanie împotriva televiziunii România TV, discreditând informaţiile difuzate de acest post. Aceleaşi ştiri sunt preluate, apoi, de Antena 3 şi difuzate "în exclusivitate". 

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 14:59
Antena 3 copiază ştirile România TV VIDEO

Antena 3 a acuzat în nenumărate rânduri postul România TV de minciună. De fiecare dată, însă, realitatea a dovedit că informaţiile România TV erau corecte.

Pe 17 ianuarie, România TV a obţinut în exclusivitate dosarul prin care omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost trimis în judecată pentru un tun imobiliar. Reporterii RTV au transmis primii informaţiile despre implicarea numelui preşedintelui Traian Băsescu.

Administraţia prezidenţială a răspuns în aceeaşi zi şi a negat legătura cu Popoviciu, însă nu a contestat în niciun fel veridicitatea interceptărilor puse la dosar de procurorii DNA. Antena 3, însă, a încercat să acrediteze ideea că stenogramele discuţiilor ar fi false. La numai 24 de ore, Antena 3 a preluat ştirea RTV.

De asemenea, Mihai Gadea şi Mircea Badea au luat în derâdere şi alte informaţii şi imagini difuzate în exclusivitate de jurnaliştii România TV, pe care propriul post le prelua şi le difuza în exclusivitate.

Este şi cazul primei transmisiuni realizate din vila soţilor Ceauşescu de către RTV. După 3 luni, Mihai Gâdea copiază televiziunea pe care o ataca în direct şi îşi trimite echipele de filmare în casa Ceauşescu. 

Aşa a fost şi cazul ştirii despre excluderea lui Gigi Becali din PNL. Prima instituţie de presă care a anunţat debarcarea lui Becali a fost RTV.

De asemenea, jurnaliştii de la Antena 3 au atacat ştirea RTV care arăta că liderul PNL este depăşit în sondaje. Sondajul Avangarde dat publicităţii de România TV a fost confirmat a doua zi şi de institutul GSS 2000. Şi în cel de-al doilea sondaj, Călin Popescu Tăriceanu îl depăşeşte la capitolul încredere pe Crin Antonescu.