Angelina Jolie, PRIMA APARIŢIE în public după ce şi-a făcut dubla mastectomie. Vezi VIDEO

Angelina Jolie a apărut prima oară în public, după ce a anunţat că şi-a făcut dublă mastectomie. Ea a fost alături de Brad Pitt la premiera din Londra a celui mai recent film al său. Frumoasa vedetă a ţinut să le mulţumească celor care au susţinut-o.

03 iun. 2013, 05:25

Angelina Jolie a apărut pentru prima oară pe covorul roşu, după anunţul care a impresionat o lume întreagă, potrivit România TV. În urmă cu o aproape o lună, actriţa a dezvăluit că a suferit o dublă mastectomie, de teamă să nu aibă soarta mamei sale, care a murit de cancer mamar.

„Am fost foarte fericită să văd cum subiectul sănătăţii femeilor este tot mai dezbătut. A însemnat foarte mult pentru mine, după ce mi-am pierdut mama din cauza acestor probleme. Am fost foarte emoţionată de sprijinul oamenilor. Sunt foarte recunoscătoare”, a declarat Angelia Jolie.

Şi mătuşa actriţei a murit recent tot de cancer, iar vedeta a ales să lipsească de la înmormântarea ei pentru a fi alături de Brad Pitt, logodnicul ei, care a susţinut-o în perioada dificilă.

„Este extraordinar! Este un bărbat şi un tată minunat şi sunt foarte norocoasă”, a mai spus actriţa.

La rândul său, Brad Pitt a spus că este mândru de alegerea făcută de Angelina. „Sunt mândru, foarte mândru şi uşurat că nu aceasta o să fie problema care o va lua de lângă noi”, a precizat Brad Pitt.

Din cauza moştenirii genetice, medicii i-au spus Angelinei Jolie că riscul de a face şi ea cancer la sân este de 87%. După dubla mastectomie, riscul a scăzut la 5%. Frumoasa actriţă a explicat că a vrut astfel să se asigure, pe cât posibil, că va fi alături de cei şase copii ai săi până la bătrâneţe. Angelia şi Brad pitt au împreună şase copii, trei biologici şi trei înfiaţi.