Angajări la grupul Rin controlat de fraţii Negoiţă

Grupul Rin cu afaceri în turism (Rin Hotels), imobiliare (Domus Stil), media (Ziarul Ring) face angajări de personal în Capitală. Grupul Rin recrutează de la agent de pază până la contabil junior în Bucureşti. Află dintr-un material RTV.NET lista posturilor disponibile, ce vor angajatorii de la candidaţi şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă vacant în cadrul grupului.

RomaniaTV.net
17 mai 2013, 11:28
Angajări la grupul Rin controlat de fraţii Negoiţă

Rin Hospitality Company recrutează în această perioadă pe postul de agent de pază.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, eşti serios, vigilent, disciplinat şi nu ai antecedente penale.
Până pe 14 iunie poţi trimite candidatura pentru acest loc de muncă, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Rin Hospitality Company mai recrutează în Bucureşti şi pe postul de frigotehnist.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii tehnice şi ai cel puţin trei ani experienţă în lucrul cu agregate frigorifice. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au calificare de  frigotehnist.
Şi în acest caz, 14 iunie este ultima zi de trimitere a candidaturilor pentru acest loc de muncă. Amănunte, aici.

Grupul Rin angajează şi pe postul de inspector de securitea muncii în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai urmat un curs postuniversitar în domeniul sănătăţii şi securităţii muncii şi situaţii de urgenţă cu o durată de cel puţin 180 de ore, ai certificări în această specializare şi, de asemenea, ai permis de conducere categoria B, eşti dinamic şi proactiv.
Informaţii suplimentare despre acest loc de muncă găsiţi aici.

Grupul Rin angajează un contabil junior în Bucureşti. Candidatul ideal pentru acest post a absolvit o facultate de profil şi are cel puţin un an experienţă pe un post similar. Dacă cei interesaţi de acest post nu au experienţa solicitată, ei pot aplica şi dacă dovedesc că au cunoştinţe teoretice temeinice de contabilitate şi economie (care să compenseze lipsa experienţei).
Mai mult, eşti eligibil pentru acest post dacă ai cunoştinţe avansate de  MS Excel şi MS Office, ai atenţie distributivă, eşti un bun comunicator, eşti proactiv şi disciplinat.
15 iunie este ultima zi de primire a CV-urilor pentru acest post.