Andrei Plăcintă încearcă cu disperare să scape de puşcărie. Vezi ce le-a declarat procurorilor

Andrei Plăcintă s-a transformat din agresor în salvator. Fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă susţine că a vrut să îşi salveze iubita de la viol atunci când a lovit intenţionat cu maşina un bărbat, în 2010. Versiunea lui o contrazice pe cea a procurorilor, care îl acuză de tentativă de omor.

24 feb. 2013, 12:04
Andrei Plăcintă încearcă cu disperare să scape de puşcărie. Vezi ce le-a declarat procurorilor

Andrei Plăcintă încearcă să scape de condamnarea de şase ani de închisoare primită în 2011. După recursul de la Înalta Curte, fiul fostei senatoare a obţinut şansa de a fi rejudecat de aceiaşi magistraţi. De această dată, Andrei Plăcintă a pozat în erou salvator. Cearta cu iubita ar fi fost de fapt o acţiune de salvare de la un posibil viol.

Ca să scap, m-am urcat pe maşina ei şi am fugit spre a mea. Nu am avut intenţia de a o distruge. Am urcat în maşina mea, am blocat uşile şi am plecat. Am văzut în oglindă că Delia era înconjurată de acei indivizi şi mi-a fost teamă că vor să îi facă rău, să o violeze chiar„, a declarat Andrei Plăcintă.

Declaraţia lui Andrei Plăcintă nu contrazice doar versiunea procurorilor, ci şi pe cea a martorilor care au sunat la 112.

„Fiţi, vă rog, amabilă! După strada Berzei vă sun. E un nebun cu o maşină. Doamne, Iisuse Cristoase! Nu ştiu ce vrea să facă! (…) E cu o maşină în mijlocul străzii, dă să intre în oameni. Doamne Dumnezeule! Vai de capul meu! Doamnă, chemaţi echipajul că e nebun, nu-i normal, doamnă! Cu o maşină de Vrancea”, a fost apelul disperat al unui martor la incident.

Fiul fostei senatarea din Vrancea este acuzat că şi-a lovit iubita şi a rănit cu maşina un bărbat care sărise în apărarea ei. Incidentul a avut loc în 2010. Unul dintre bărbaţii care au intervenit în scandalul de atunci l-a rănit cu un pistol cu bile şi pe Andrei Plăcintă. Judecătorii analizează din nou probele din dosar şi vor anunţa verdictul pe 7 martie.