Andrei Iucinu, la România TV: Nu voi mai mulge vipere. Merg înainte cu afacerea. E profitabilă VIDEO

Andrei Iucinu a vorbit, în exclusivitate, la România TV, despre experienţa prin care a trecut după ce, la sfârşitul lunii noiembrie, a fost muşcat de o viperă. Iucinu a povestit că a trecut prin momente dramatice, fiind la un pas de moarte şi spune că, de acum încolo, nu se va mai ocupa de "mulsul viperelor". El nu are de gînd să renunţe la afacere pentru că este profitabilă.

RomaniaTV.net
03 ian. 2012, 16:39
Andrei Iucinu, la România TV: Nu voi mai mulge vipere. Merg înainte cu afacerea. E profitabilă VIDEO

În prima apariţie televizată de la incidentul din noiembrie, Andrei Iucinu a spus că acum se simte bine.

A fost o experienţă destul de dramatică. Am fost la un pas de moarte. Încep să mă recuperez din ce în ce mai bine„, a declarat Andrei Iucinu.

El a spus că, pe viitor, se va ocupa doar de partea managerială a afacerii.

Iucinu a arătat că se pot câştiga bani din creşterea viperelor, că el a obţinut profit şi nu vrea să renunţe la afacere.

Mi-am amortizat investiţia, merg pe profit. Nu vreau să renunţ la afacere, dar nu o să mă mai ocup de mulgerea viperelor. Se pot câştiga bani din această afacere, dar nici nu pot să spun că te îmbogăţeşti peste noapte. Nu există o formulă a succesului pentru nimic. Altfel am fi fost Irinel Columbeanu„, a spus Iucinu.

Andrei Iucinu a relatat şi ce s-a întâmplat după ce a fost muşcat de viperă. El spune că a luat serul antiviperin, a urcat în maşina echipei România TV, care filma cu el un reportaj la fermă,  şi a plecat spre spital. Pe drum, s-a sunat la 112 pentru a veni în întîmpinare o ambulanţă.

El a arătat că a preferat să vină la Bucureşti şi nu să meargă la Giurgiu pentru că aici este spital mare şi i s-ar fi administrat ser antivenin, în cazul în care al lui nu ar fi fost bun.

Iucinu a spus că, prima dată, a fost internat la secţia de toxicologie, pentru a beneficia de tratament de urgenţă în vederea înlăturării efectelor toxice ale veninului asupra organismului. Apoi, a fost internat la secţia de chirurgie plastică pentru a i se face „o tăietură” care să degaje presiunea din braţ.

„Exista riscul ca niştea cheaguri de sânge să se ducă la organele interne. Mi-a rămas cicatricea”, a conchis Iucinu.