Andreea Raicu şi-a prezentat prima colecţie vestimentară VIDEO

Dantela, negrul şi tăieturile minimaliste. Sunt câteva tendinţe pe care Andreea Raicu le-a folosit în prima sa colecţie vestimentară. Vedeta s-a hotărât să combine designul cu tehnologia - ea a folosit la lansare şi aparate electrocasnice.

30 ian. 2013, 15:05
Andreea Raicu şi-a prezentat prima colecţie vestimentară VIDEO

Andreea Raicu şi-a numit colecţia „Simplicity”. Vedeta spune că sunt câteva obiecte vestimentare de bază pe care trebuie să le avem în garderobă şi, cu ajutorul lor, putem alcătui multe ţinute pentru diverse ocazii. Nici nu e nevoie să cheltuim mult ca să arătăm impecabil.

,,Am o fustă lungă în colecţie, pe care o poţi purta în orice fel de situaţie. Poţi să o pui cu un tricou…e foarte important să ştii cum să le combini”, a declarat Andreea Raicu.

În acest an se poartă atât pastelurile, cât şi culorile tari. Şi nu sunt singurele tendinţe.

,,Peplum-ul e în continuare, dantela, culorile vii, în acelaşi timp negrul, tăieturile minimaliste, e un sezon care mie îmi place mult pentru că sunt multe lucruri minimaliste”, a mai spus vedeta.

Oricine poate fi în ton cu moda, important este să ştim cum să accesorizăm vestimentaţia, susţine Andreea. Şi în niciun caz nu trebuie să urmăm tendinţele sezonului, dacă stilul nu ni se potriveşte.