Andreea Paul: Măsurile privind reducerea TVA, propagandă electorală jignitoare

PDL califică drept "propagandă electorală jignitoare" măsurile anunţate de premierul Victor Ponta privitoare la reducerea TVA la alimente şi subvenţionarea energiei pentru irigaţii, a declarat vicepreşedintele democrat-liberal Andreea Paul, marţi, într-o conferinţă de presă, explicând, printre altele, că înainte de aplicare astfel de măsuri trebuie să fie negociate cu Comisia Europeană şi FMI.

RomaniaTV.net
24 iul. 2012, 15:05
Andreea Paul: Măsurile privind reducerea TVA, propagandă electorală jignitoare

„Asistăm astăzi (marţi – n.r.) la alte două minciuni marca Ponta: reducerea TVA la alimente la 9% şi subvenţionarea de către stat a energiei pentru irigaţii. Aplicate, spune dânsul, de la 1 ianuarie 2013. Concret, Ponta coordonează o propagandă electorală jignitoare faţă de oameni. Ambele măsuri trebuie discutate mai întâi cu Comisia Europeană şi cu Fondul Monetar Internaţional. Subvenţionarea este o formă de ajutor de stat care trebuie obligatoriu negociată cu Comisia Europeană. Ori, noi avem astăzi un Guvern care a aruncat economia în aer, care şi-a pierdut credibilitatea europeană şi care nu are nicio şansă să obţină aşa ceva. Cu atât mai mult cu cât criza economică se adânceşte în Europa în aceste zile”, a declarat Andreea Paul, potrivit agerpres.ro.

Vicepreşedintele PDL a adăugat că „adevăratele realizări al Guvernului Ponta, pe care vrea să le ascundă sub această propagandă electorală deşănţată, sunt de fapt prăbuşirea leului şi scăderea nivelului de trai, creşterea şomajului, reducerea drastică a investiţiilor, la care se adaugă ignoranţa USL faţă de teribila furtună economică europeană”.