Andreea Marin şi Ştefan Bănică, MESAJ emoţionant: Suntem împreună pentru protecţia copiilor noştri

Andreea Marin Bănică şi Ştefan Bănică au transmis un mesaj publicului pe o reţea de socializare în care explică decizia lor de a fi împreună pentru protecţia copiilor lor. Zâna suprizelor spune că va continua să colaboreze cu soţul ei în ciuda divorţului, pentru ca cei mici să nu simtă ruptura casniciei lor.

20 ian. 2013, 13:20
Andreea Marin şi Ştefan Bănică, MESAJ emoţionant: Suntem împreună pentru protecţia copiilor noştri

Andreea Marin a declarat că va fi împreună cu Ştefan Bănică pentru protecţia copiilor lor în faţa presei.

Suntem împreună în faţa dvs, deşi nu aveam intenţia unei noi declaraţii pe tema vietii noastre private…Am hotărât amândoi ca la întoarcerea în ţară să îi asigurăm protecţia fetiţei noastre, pentru că un copil de 5 ani nu ştie şi nu trebuie sa facă faţă presiunilor mass-mediei agresive…„, a scris Andreea Marin.

Pentru oamenii de bun simţ şi care ne urmăresc, declaraţia noastră a fost de ajuns. Au înţeles, au apreciat, au salutat discreţia noastră şi faptul că ştim să mergem împreună umăr lângă umăr în continuare şi să ne protejăm copiii„, mai scrie vedeta.

Andreea Marin Bănică a aterizat pe Aeroportul Otopeni în jurul orei 21.00, însă, pentru a evita întâlnirea cu jurnaliştii, fosta Zână a Surprizelor a fost preluată, direct de pe pistă, de o maşină. În zadar, căci de la ieşire până la locuiţă a fost urmărită de paparazzi şi a fost la un pas de accident.

Supărată pe situaţia creată, Andreea Marin a lansat un avertisment: „nu vom sta cu braţele încrucişate faţă de cei care ne hărţuiesc şi ne încalcă drepturile, nouă sau familiei, mai ales copiilor noştri. Vom acţiona ferm, cu dovezi, pe care le avem deja. Vă rugăm să chibzuiţi cât se poate de bine şi să vă asumati fiecare gest de acest fel pe care îl veţi face de acum încolo”.

Deşi au plecat în vacanţă împreună, cuplul Marin-Bănică a decis să se întoarcă în ţară separat. Astfel, Ştefan Bănică s-a întors din Dubai cu o zi înaintea soţiei sale. Artistul a refuzat să ofere jurnaliştilor vreo informaţie legată de Andreea Marin şi fiica sa. Ba chiar mai mult, el a răspuns ironic la întrebări.

Vedeta de televiziune Andreea Marin şi artistul Ştefan Bănică au decis să divorţeze, după 7 ani de căsnicie.