Andreea Marin şi medicul turc s-au despărţit. Vezi declaraţiile celor doi despre despărţire

Tuncay Ozturk şi Andreea Marin s-au despărţit. Anunţul a fost făcut chiar de doctorul fizioterapeut pe pagina sa de Facebook. La scurt timp şi Andreea Marin a confrmat despărţirea.

05 iun. 2013, 15:53
Andreea Marin şi medicul turc s-au despărţit. Vezi declaraţiile celor doi despre despărţire

La două zile după ce Andreea Marin a declarat într-un interviu că relaţia ei cu Tuncay Ozturk este una cât se poate de serioasă, turcul a anunţat că cei doi s-au despărţit.

Se pare că au luat împreună decizia de a nu mai continua relaţia la modul serios şi să rămână doar prieteni.

CITEŞTE ŞI Andreea Marin, ACUZATĂ de Ştefan Bănică că l-a înşelat cu medicul turc. Vezi declaraţia artistului

Eu şi Andreea suntem prieteni foarte buni. Dar am luat decizia să nu mergem mai departe cu această relaţie. Am renunţat la relaţie. Vă mulţumesc mult pentru respectul pe care l-aţi avut pentru relaţia noastră„, a scris Tuncay pe pagina sa de Facebook.

Despărţirea a fost confirmată şi de Zâna surprizelor tot prin intermediul Facebook-ului.

„Bine v-am regasit, dragii mei! Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre. Intrucat telefoanele, mailurile si urmaririle de tip paparazzi fac imposibila o desfasurare fireasca a lucrurilor si intrebarile de natura intima, precum si speculatiile sunt cu mult disproportionate fata de realitatea noastra, am decis impreuna ca fiecare dintre noi sa anunte acest lucru pe facebook-ul sau. O zi frumoasa tuturor!”, a scris Andreea pe Facebook.