Andreea Marin rupe tăcerea şi dă primul interviu. Vezi ce a declarat Zâna Surprizelor VIDEO

Andreea Marin rupe tăcerea. Ea a acordat primul interviu după anunţul privind divorţul de Ştefan Bănică Junior. Fosta prezentatoare TV mărturiseşte cum au suferit copiii din cauza despărţirii părinţilor, dar atacă şi presa care a hărţuit-o.

28 ian. 2013, 13:13
Andreea Marin rupe tăcerea şi dă primul interviu. Vezi ce a declarat Zâna Surprizelor VIDEO

Andreea Marin face primele dezvăluiri după divorţul de Ştefan Bănică Junior. Vedeta a mărturisit că cei doi copii au fost foarte afectaţi de scandalul mediatic iscat.

„Eu aleg când răspund, unde răspund, ce răspund. Simplu, nu mai e nimic de negociat. Să auzi în jurul tău doar ţipete, pumni daţi în maşină. Pentru ce toate astea? Unde ne aflăm, la război, un fel de execuţie în Piaţa Publică? Nu e clar că nu vreau?  În toate aceste zile, eu am fost mamă. Frăţiorul o aştepta acasă şi au sfârşit prin a plânge unul în braţele celuilalt, o imagine care, pentru noi ca părinţi, n-a fost deloc una comodă. Nu am declanşat un război cu presa”, a spus Andreea Marin, potrivit România TV.

Vedeta de televiziune Andreea Marin şi artistul Ştefan Bănică au decis să divorţeze, după 7 ani de căsnicie. Ei au decis, „de comun acord”, să pună capăt mariajului de şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Violeta, în vârstă de cinci ani.