Andreea Marin, declaraţii despre fostul soţ şi Lavinia: Fiecare are ce merită, nu e cazul să o judec eu

Ştefan Bănică jr. s-a întâlnit în ultimul timp, în secret, cu nimeni alta decât femeia cu care ar fi înşelat-o pe Andreea Marin în 2011. Totul a ieşit la iveală miercuri când în presă au apărut fotografii cu ei. Pozele le-a văzut şi "fosta zână" şi a declarat că nu o interesează relaţiile fostului soţ

12 sept. 2013, 16:06
Andreea Marin, declaraţii despre fostul soţ şi Lavinia: Fiecare are ce merită, nu e cazul să o judec eu

„Pentru mine nu e o noutate faptul că are o relaţie cu Lavinia, pentru voi poate este. Eu nu cred că a anunţat. A fost descoperit si apoi nu a mai putut nega. Eu am viaţa mea şi sunt alături de un om care mă respectă, de această dată. Nu mă interesează ce face Ştefan. Mă bucur de alegerea de viaţă pe care am făcut-o pentru mine şi vreau să trăiesc aşa cum trăiesc acum, să am parte de respect şi de dragoste. Fiecare are ce e mai bine pentru el, ce merită şi cel mai cinstit e să recunoşti tot ce ţi se întamplă. Eu am o relaţie pe care am hotărât să o prezint şi să nu o ascund. Dintr-o relaţie de prietenie a devenit una de iubire. Tunkay este un om serios care ştie ce are de făcut pe toate planurile. Nu pot să vorbesc despre deciziile pe care le face Ştefan. Sunt fericită astăzi. Pot spune că am luat decizia corectă în ceea ce privește viața mea. Bine am făcut că s-a întâmplat așa”, a declarat Andreea Marin.

Întrebată dacă noua iubită a lui Ştefan Bănică Jr. poate reprezenta un model pentru fiica ei, Andreea Marin a spus că nu o cunoaşte atât de bine şi că nu ştie ce face, cu ce se ocupă.

„Nu știu prea multe despre fata asta. Un model înseamnă cineva care a făcut ceva notabil în viața asta. Eu nu pot opri și nici nu vreau să se pună interdicție. Nu voi face asta. E o întrebare bună. E Lavinia un model pentru fiica mea? Eu nu știu prea multe. Ştiu despre ea doar acest tip de barfe, în legatură cu fostul meu soț. Nu știu ce face. Cu ce se ocupă. Nu m-a interesat. Nici nu e cazul să o judec eu. Voi știti mai bine ce a făcut”, a mai spus vedeta la Acces Direct.

Ştefan Bănică Jr. a declarat, miercuri, că se află la începutul unei relaţii cu cântăreaţa Lavinia Pârva. Artistul a afirmat că este o persoană liberă şi „este dreptul fiecăruia să-şi trăiască viaţa fără a simţi nevoie de a da explicaţii”.

La începutul acestui an, Ştefan Bănică Jr. şi soţia lui, vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică, au anunţat că au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Ana Violeta.

Citeşte şi: Reacţia Laviniei Pârva după ce Ştefan Bănică Jr. a confirmat relaţia dintre ei