Andreea Marin Bănică: Nu sunt niciodată fericită

Andreea Marin Bănică a declarat la România TV că nu este niciodată fericită, pentru că mai tot timpul mai are ceva de împlinit. Vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii "Ultima ora" pentru a vorbi despre vaccinul anti-pneumococic şi despre introducerea lui în grila de imunizare gratuită.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 21:40
Andreea Marin Bănică: Nu sunt niciodată fericită

În cadrul discuţiei de la România TV, Andreea Marin Bănică a fost întrebată când este fericită.

„Niciodată. Pentru că tot timpul mai am ceva de împlinit, mai am ceva de făcut. Fericirea înseamnă să nu mai ai nimic de făcut, să se rezolve toate problemele pe care le ai. Mai sunt multe de făcut”, a răspuns vedeta.

Andreea Marin  Bănică a vorbit la emisiunea „Ultima oră” despre fi introducerea în grila de imunizare gratuită a vaccinului ce previne bolile pneumococice. Ea a început să strângă semnături pentru o petiţie, împreună cu o întreaga echipă de medici şi specialişti. 

„Doar 2% din copii sunt vaccinaţi împotriva bolilor pneumococice, pentru că costă prea mult. Unii din părinţi au aflat că micuţul e foarte vulnerabil în faţa pneumococului şi este foarte bine să facă vaccinul”, a declarat Andreea Marin Bănică la România TV. Ea a precizat că bacteria poate da meningită, pneumonie şi mai multe tipuri de boli. „Există şi copii care trăiesc după boală, dar care rămân cu sechele pentru timp îndelungat sau pentru toată viaţa”, a mai spus vedeta.

„Rezistenţa pneumococului creşte şi doctorii nu mai ştiu ce să dea, pentru că medicamentele nu îşi mai fac efectele. Mai bine previi”, a subliniat Andreea Marin Bănică.

„Există posibilitatea de a lua bani din direcţii care nu sunt strategice, pentru a-i da pentru sănătatea copiiilor noştri (…) Am discutat cu domnul ministru Raed Arafat, am găsit sprijin la el şi îi mulţumesc. Trebuie să strângem semnăturile pentru petiţie mai întâi. Ne-a dat un răspuns care înseamnă da, dar treaba se poate face doar punând umăr de la umăr cu societate civilă. Avem medicii de partea noastră. Este foarte important ca medicii să fie convinşi să fie o soluţie bună”, a mai spus ea.

Andreea Marin Bănică a vorbit şi despre îmbolnăvirea recentă a fetiţei sale, Violeta, cu rotavirus. „Nu mi-a fost indicat şi acel vaccin şi iată că se întâmplă„, a spus ea, care s-a dat drept exemplu pentru ce se poate întâmpla dacă nu ai informaţii.