Andreea Marin are îndoieli după divorţ: „Seara sunt momente grele, când sunt doar eu cu mine”

După Ştefan Bănică, şi Andreea Marin a acordat un interviu legat de viaţa ei de după divorţ. Prezentă în emisiunea "D-Paparazzi", fosta Zână a surprizelor a vorbit despre regretele pe care le are după destrămarea căsniciei, despre cum au primit copiii, Violeta şi Ştefănuţ, vestea despărţirii şi despre cum vrea să continue relaţia cu Ştefan Bănică.

13 feb. 2013, 07:10
Andreea Marin are îndoieli după divorţ: „Seara sunt momente grele, când sunt doar eu cu mine”

Andreea Marin a recunoscut că, deşi a luat decizia de a divorţa de Ştefan Bănică pe baza unor argumente solide şi nu s-a pripit, sunt încă momente grele, în care are semne de întrebare. „Nu este ușor. Am semne de întrebare chiar și astăzi… au fost momente frumoase. Există momente în care îmi este mai greu, dar și momente în care optimismul meu iese la suprafață. Veți avea multe surprize plăcute anul acesta. Seara sunt momente grele, când sunt doar eu, cu mine însămi. Cu ajutorul Violetei, reușesc să-mi revin„, a spus Zâna.

Întrebată ce ar schimba, dacă ar mai putea, Andreea Marin a răspuns: „Aș schimba greșeli pe care le-am făcut eu, aș schimba poate momentele mele de slăbiciune, când poate nu am avut destulă răbdare și poate nu am făcut lucrurile destul de bine pentru ca familia mea să fie încă o familie. Astăzi este bine, pentru că așa a vrut să le așeze Dumnezeu pe toate„.

Vedeta TV a povestit că şi Violeta, fetiţa de cinci ani pe care o are cu Ştefan Bănică, şi Ştefănuţ, fiul cel mare al cântăreţului, au primit destul de bine vestea divorţului. „E foarte important să faci în așa fel încât copilul tău să simtă că nu pierde relația cu părinții lui. Copilul trebuie să aibă libertatea de a-și vedea ambii părinți. Am citit, m-am documentat, am vrut să-i arăt copilului meu că nu se va schimba viața lor. Ștefănuț este un băiat mare, dar a existat un singur moment dificil, acea seară cu momentul din fața casei. Cel mare a luat-o în brațe și au plâns unul în brațele celuilalt. Atunci ne-am văzut neputincioși. M-a durut cumplit„, a completat Andreea Marin.

Gestul pe care ea şi Ştefan Bănică l-au făcut imediat după ce şi-au anunţat divorţul, acela de a pleca în vacanţă cu copiii în Dubai, a surprins pe toată lumea. Andreea Marin a ţinut însă să îl explice: „Am plecat ca să evităm această mizerie. Mă așteptam la exagerări, la scenarii fanteziste, dar la ce nu mă așteptam – oricâtă experiență ai, bunul simț te reține – a fost momentul în care ne-am întors de la aeroport. Am plecat acolo pentru a ne feri copilul de ceea că bănuiam că are să urmeze, pentru a-i explica ce avea să urmeze. A înţeles, cu maturitate, deşi este un copil de 5 ani, şi nu a suferit deloc din pricina noastră„, a spus Andreea Marin, care a precizat că a păstrat şi numele de Bănică.

Vedeta TV a precizat că va menţine o relaţie bună cu Ştefan Bănică şi că amândoi vor rămâne la fel de discreţi cum au fost în timpul căsniciei, chiar dacă şi-au anunţat divorţul pe o reţea de socializare. „Pe pagina de socializare se adună oamenii care chiar ne urmăresc cu interes, de aceea am ales să ne anunțăm acolo despărțirea. Am avut datoria de onoare de a-i anunța pe aceia care chiar am crezut că țin la noi, așa cum am considerat noi. Sute de oameni au fost de acord cu felul în care ne-am apărat intimiatatea, chiar dacă și-ar fi dorit să nu se întâmple asta„, a precizat Andreea Marin, adăugând că paparazzi o urmăresc în continuare, dar de la distanţă.

Andreea Marin Bănică a menţionat că relaţia dintre ea şi Ştefan se va baza în continuare pe respectul care i-a legat şi în timpul căsniciei. „Eu am mare respect pentru partenerul meu de viață atât de lungă, 7 ani. Este o perioadă a tinereții, nu o voi întina vorbind despre lucruri care sunt doar ale noastre”, a mărturisit Andreea. „Am hotărât să mergem așa mai departe, într-o relație de bună prietenie pentru că avem acest copil împreună„, a completat Zâna.