Andreea Marin a plâns la prima sa apariţie publică, de la divorţul de Ştefan Bănică

Andreea Marin nu şi-a putut stăpâni lacrimile joi seara, în faţa jurnaliştilor, la prima sa apariţie publică de la anunţul divorţului de Ştefan Bănică.

31 ian. 2013, 19:31
Andreea Marin a plâns la prima sa apariţie publică, de la divorţul de Ştefan Bănică

Gazdă a unui eveniment pentru ajutorarea copiilor cu HIV, Andreea Marin a cedat emoţional în faţa jurnaliştilor şi nu şi-a putut ascunde lacrimile atunci când a vorbit de situaţia micuţilor.

Sunt destul de sensibilă cand e vorba de această cauză pentru că, din păcate, am avut, nu ştiu cum să spun, ocazia, să întâlnesc copii bolnavi de SIDA care nu au nicio vină. De multe ori au fost îmbolnăviţi în spitale, s-a întâmplat să aibă probleme şi pentru că părinţii lor au avut probleme şi nu au fost constienţi de ceea ce trebuie făcut. Nu e tocmai o experienţă uşor de traversat, unii sunt însă doar purtători si pot trăi o viaţă întreagă. Pot avea drepturi ca şi noi toţi la servicii medicale corecte”, le-a declarat Andreea Marin jurnaliştilor.

Întrebată dacă evenimentele publice la care participă o ajută să treacă mai uşor peste problemele din viaţa personală, fosta prezentatoare TV a răspuns: „Eu sunt un om puternic şi fac foarte clar legătura atunci când e necesar, dar şi diferenţa atunci când este necesar, între viaţa personală şi viaţa profesională. Nu are o influenţă viaţa personală în viaţa mea profesională. (…) Nu-mi permit luxul de a nu fi pozitivă”.

„Nu m-a schimbat, am înţeles cu maturitate că e o altă etapă din viaţă”, a mai spus vedeta, întrebată dacă experienţa divorţului a schimbat-o.

În ceea ce priveşte zvonurile că divorţul ar fi doborât-o şi că din această cauză a slăbit, Zâna a comentat: „Nu am slăbit foarte mult, vouă vi se pare. Omul mai are fluctuaţii, un kilogram în plus, un kilogram în minus. Nu ar trebui ca aceste aparenţe să conteze atât de mult pentru că realmente cred că şi voi sunteti oameni.