Andreea Marin: Nu am găsit bărbatul perfect, nu ştiu dacă există

Andreea Marin a vorbit, joi seară, în cadrul unui eveniment pentru ajutorarea copiilor cu HIV, şi despre viaţa sa personală. Vedeta a recunoscut că nu a găsit bărbatul perfect. "Nu ştiu dacă există", a spus Andreea.

RomaniaTV.net
31 ian. 2013, 20:50
Andreea Marin: Nu am găsit bărbatul perfect, nu ştiu dacă există

Andreea Marin a vorbit cu jurnaliştii despre divorţul de Ştefan Bănică Jr. şi despre evenimentele din ultima perioadă. „Plecarea în Dubai a însemnat o dorinţă a noastră, a părinţilor, de a fi în linişte alături de copilul nostru şi de a-i explica lucrurile în linişte şi departe de această nebunie, cum e şi firesc şi bine am făcut. Plecarea în Spania a fost pe linie profesională, nu are legătură”, a explicat Andreea Marin.

Vedeta a spus că, deşi divorţează, încă mai crede în dragoste. „Eu sunt dragoste, sunt plămădită din acest aluat şi nu aş putea trăi fără să îmi bată inima, aşa că, da, de ce nu, cred în dragoste. Faptul că la un moment dat convingerile tale sau principiile tale nu se potrivesc cu ale celui de alături nu înseamnă nici că nu mai iubeşti şi nu trebuie să însemne nicio dramă. Dramele din viaţa noastră ni le cam facem cu mâinile noastre şi vorbesc ştiind despre ce au însemnat anii din urmă când nu eram un om matur. Până la urmă e bine să învăţăm ceva din lecţiile pe care viaţa ni le dă”, a precizat vedeta, care a anunţat că în acte poartă, încă, numele de Andreea Bănică, însă preferă ca presa să îi spună Andreea Marin.

Vedeta a explicat, în legătură cu divorţul de Ştefan Bănică Jr., că a fost vorba doar de nişte nepotriviri şi „nu de lucruri greu de digerat sau greu de dus mai departe. Probabil în familiile în care e atât de grav incât nu mai poţi să îl priveşti pe celălalt în ochi, mergi mai departe despărţindu-te total”.

Andreea a subliniat faptul că ei nu sunt supăraţi:”suntem împăcaţi deja”. Întrebată dacă se va răzgândi în privinţa divorţului, vedeta a spus că este „un om hotărât în toate direcţiile”.

„Nu am găsit bărbatul perfect, nu ştiu dacă există”, a mărturisit Andreea Marin. „Am lăsat viaţa să mă surprindă. Vreau să mi se întâmple lucruri la care nici nu îndrăznesc să mă gândesc”, a mai spus Andreea pentru România TV.

Gazdă a unui eveniment pentru ajutorarea copiilor cu HIV, lansarea brăţărilor Nelson Mandela la noi în ţară, Andreea Marin a cedat emoţional în faţa jurnaliştilor şi nu şi-a putut ascunde lacrimile atunci când a vorbit de situaţia micuţilor.