Andreea Marin, ACUZATĂ de Ştefan Bănică că l-a înşelat cu medicul turc. Vezi declaraţia artistului

La două luni după divorţul de Ştefan Bănică, Andreea Marin a început o relaţie cu medicul turc Tuncay Ozturk. Zâna Surprizelor a recunoscut de curând că între ea şi bărbatul de origine turcă există mai mult decât o relaţie profesională. Ştefan Bănică a dat o declaraţie în care lasă de înţeles că fosta lui soţie l-ar fi înşelat.

05 iun. 2013, 15:13
Andreea Marin, ACUZATĂ de Ştefan Bănică că l-a înşelat cu medicul turc. Vezi declaraţia artistului

Întrebat despre relaţia Andreei Marin cu Tuncay, cântăreţul a punctat că fosta lui soţie este liberă să facă ce vrea, dar a lăsat de înţeles că drumurile ei din Turcia din ultimii doi ani lasă loc de speculaţii.

„Din momentul în care am divorţat, fosta mea sotie e liberă să facă tot ce vrea, ca şi mine de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie a trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar şi pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Ştefan Bănică, potrivit eva.ro.

CITEŞTE ŞI Ştefan Bănică i-a dat pe mâna poliţiei pe paparazzi care îl urmăreau VIDEO

În replică, fosta Zână a surprizelor s-a arătat deranjată de comentariile artistului şi a ţinut să preciezeze că a făcut tot posibilul să evite divorţul.

„M-a surprins că Stefan a făcut o speculaţie pe tema relaţiei mele, că ar fi început în timpul căsniciei. Şi despre el s-au spus multe şi eu nu am fost altfel decât alături de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru căsnicia lui, până la capăt”, a spus Andreea Marin.