Andreea Mantea are un nou iubit? Vezi cu ce burlac celebru a petrecut la mare FOTO

Andreea Mantea s-a afişat în public alături de un tânăr faţă de care era foarte afectuoasă. Bărbatul este nimeni altul decât Gabi Bădălău, fostul iubit al Ramonei Gabor şi al Adelinei Pestriţu.

29 aug. 2013, 17:08

După o noapte petrecută în cluburi, Andreea Mantea şi Gabi Bădălău au mers de dimineaţă pe plajă unde au stat îmbrăţişaţi, ceea ce confirmă că între cei doi este mai mult decât o relaţie amicală. Andreea Mantea a explicat că s-a apropiat atât de tare de Gabi Bădălău pentru că îi era frig, scrie cancan.ro.

Îmi era frig şi mă încălzea…Eram şi cu colegii, foştii colegi, şi cu ei m-am îmbrăţişat acolo… Adevărul e că nu suntem căsătoriţi, nu avem copii… suntem liberi, suntem tineri, n-avem responsabilităţi atât de mari care să ne bată la uşă să ne tragă acasă„, a spus Andreea Mantea.

Şi Gabi Bădălău a încercat să-şi explice gesturile tandre.

Era frig la mare şi d-aia eram mai apropiaţi. Era dimineaţă, probabil ne-am încălzit reciproc. Cui nu-i place Andreea Mantea? E o femeie foarte frumoasă. Are atât de multe calităţi. E o fată deosebită, e o femeie foarte frumoasă şi e OK din toate punctele de vedere. Suntem OK şi ne bucurăm că suntem aşa„, a adăugat gabi Bădălău.

Citeşte şi Află cine va fi noua coprezentatoare de la WOWBiz. Ce SUPER VEDETĂ i-a suflat locul Andreei Mantea