Andreea Bîrlea a cerut împărţirea averii lui Adrian Păunescu: „Legile asta consfinţesc”

La 3 ani de la moartea lui Adrian Păunescu, se împarte averea marelui poet. Nu vor mai primi bani din drepturi de autor doar soția și copiii săi legitimi, ci și grefiera Andreea Bîrlea, devenită Păunescu.

18 mart. 2013, 17:41
Andreea Bîrlea a cerut împărţirea averii lui Adrian Păunescu: „Legile asta consfinţesc”

Andreea Mihaela Bîrlea, fiica lui Adrian Păunescu, își cere drepturile, scrie libertatea.ro.

Legile asta consfințesc. Toți copiii sunt egali în drepturi. Deci, a privi inegal un copil este o chestiune subiectivă. Sper că am fost demnă și sunt demnă de numele tatălui meu. Pentru relațiile dintre noi, frații, întotdeauna este loc de mai bine. Ușa mea este realmente deschisă pentru ei și niciodată nu voi refuza discuțiile de orice fel„, a spus Andreea Bîrlea, la emisiunea „Happy Hour”.

De cealaltă parte, Andrei Păunescu speră ca inițiativa surorii lui să nu stârnească un nou scandal mediatic.

Nu am ce să comentez, nu e nimic de comentat. Sper ca familia noastră, și aici mă refer la toți membrii Păunescu, o să se poarte onorabil și nu se vor face lucruri care depășesc bunul simț, moralitatea și să nu fie confirmat faptul că doar banii sunt miza. Știu doar că tata a fost absolut oripilat și scârbit de începutul scandalului din familia Dolănescu și nu și-ar fi dorit să se ajungă la așa ceva. Eu nu voi fi cel care să iște un astfel de scandal„, a spus Andrei Păunescu.

Adrian Păunescu a murit în 2010, iar averea lăsată de acesta este estimată la 4.000.000 de euro.