Anda Adam, părăsită de fotbalistul de 18 ani. Vezi ce a dus la despărţire şi ce are el de spus

Cătălin Ţîră nu mai vrea să audă de Anda Adam. Pentru a nu-şi supăra mama, fotbalistul de 18 ani a renunţat la relaţia cu Anda.

03 apr. 2013, 17:54
Anda Adam, părăsită de fotbalistul de 18 ani. Vezi ce a dus la despărţire şi ce are el de spus

Povestea de iubire dintre Anda Adam (32 de ani) şi fotbalistul Cătălin Ţîră (18 ani) a început în urmă cu o lună şi toate păreau să meargă strună între ei. Dar planurile celor doi porumbei s-au cam dus pe apa Sâmbetei, după ce mama fotbalistului a intervenit.

Săptămâna trecută, Carmen Ţîră a spus că nu este de acord cu relaţia dintre fiul ei şi Anda Adam, dată fiind diferenţa de vârstă dintre cei doi, dar şi de faptul că această dragoste nepotrivită i-ar distrage lui Cătălin atenţia de la antrenamente. Vezi aici ce a declarat mama iubitului Andei Adam.

Se pare că doamna Ţîră ar fi avut o discuţie privată cu fiul său şi a încercat să-i deschidă ochii asupra dezavantajelor continuării acestei relaţii. Atunci, tânărul junior s-a conformat şi ar fi răcit relaţia cu iubita lui mai în vârstă cu 15 ani.

„Care Anda Adam? Se scrie greşit. Nu o cunosc. Nu se scrie despre mine”, a declarat Ţîră, potrivit click.ro, după ce a fost întrebat cum mai decurg lucrurile între el şi solistă.