Anastase a calculat de ce vrea USL alegeri parlamentare în octombrie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, marţi, că ideea ca alegerile parlamentare să se desfăşoare în octombrie este motivată de interesul puterii de a maximiza electoral returnarea contribuţiilor de sănătate percepute la pensionari.

RomaniaTV.net
22 mai 2012, 12:07
Anastase a calculat de ce vrea USL alegeri parlamentare în octombrie

Cred că foarte multe din lucrurile pe care USL le spune sun promisiuni electorale fără acoperire (…) Ei îşi dau seama că nu există susţinere financiară şi de aceea încearcă să atragă alegerile cât mai aproape. Miza acestei guvernări este păcălirea oamenilor pentru a le da votul, iar după aceea urmează, nu-i aşa, patru ani de guvernare fericită„, a declarat Roberta Anastase, referindu-se la anunţul făcut de către Viorel Hrebenciuc, potrivită căruia alegerile ar putea avea loc în octombrie, în loc de luna noiembrie.

Anastase a constatat că cele trei luni în care pensionarii îşi vor primi din CAS-ul perceput ilegal se termină în octombrie, luna în care USL vrea să organizeze alegerile.

Aşteptăm fundamentarea unui astfel de demers, fără a încerca să facem nişte corelaţii logice, de exemplu între reîntoarcerea către pensionari a banilor pentru sănătate. Dacă ne uităm în ordonanţa de urgenţă, vedem că se acordă doar trei luni în acest an, iar dacă numărăm lunile-nu mă pricep foarte bine la acest lucru, dar am secretari pentru asta-să-l punem pe Mihai Voicu să numere lunile şi ajungem fix la luna respectivă„, a calculat Anastase.