Ana Maria Prodan sare la gâtul lui Boc: „E un sărac şi un mincinos”

Disputa dintre preşedintele U Cluj, Ana Maria Prodan, şi autorităţile locale din Cluj-Napoca ia proporţii. Anamaria Prodan a pus tunurile pe primarul Emil Boc, pe care îl acuză că nu sprijină echipa.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 07:29
Ana Maria Prodan sare la gâtul lui Boc: „E un sărac şi un mincinos”

Ana Maria Prodan, managerul clubului Universitatea Cluj, l-a atacat dur pe fostul premier Emil Boc, pe care l-a numit „mincinos” şi „sărac”, într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare. De asemenea, şefa de la U Cluj l-a mai numit pe Boc „nesimţit” şi „juma’ de buletin”.

Totul a pornit de la faptul că Emil Boc i-ar fi promis Anamariei Prodan că va ajuta echipa pe care o conduce să poată disputa pe Cluj Arena meciul amical cu Steaua, dar acest lucru nu a mai fost posibil. În cele din urmă, amicalul dintre „U” şi Steaua a fost anulat.

Surprins de jignirile aduse de Ana Maria Prodan, Emil Boc a spus că nici în 10 ani de politică nu i-a fost dat să audă asemenea jigniri.

Pe de altă parte, un blogger din Cluj, Liviu Alexa, încearcă, joi, să strângă semnături pentru a o declara pe Anamaria Prodan persona non-grata, după ce aceasta a vrut să mute Universitatea la Buzău.

Nici Alexa nu a scăpat de Anamariei Prodan: „Acest neica nimeni care se bagă în seama aiurea şi este vândut ştim cui…. încearcă să facă diversiuni să apară în prim plan chipurile strângând semnături împotriva mea.. acest domn îşi doreşte imagine pe seama mea şi a acestei echipe, încearcă să ajungă în parlament sprijinit de PDL, încearcă să destabilizeze…. nu am fugit…dimpotrivă, lupt şi mai tare… haosul se doreşte la Universitatea… dar vă distrugem frumos şi repede… noi ne-am născut învingători.. galeia lui U s-a născut învingatoare… restul…. nişte gunoaie, nişte scalvi…. ca să nu folosesc limbaj urât”.