Amuzant: Ce se întâmplă când montezi o CAMERA VIDEO pe un TROMBON

David Finlayson, un trombonist al Filarmonicii din New York, a postat pe site-ul propriul un clip în care se filma cântând la instrumentul lui. Filmul a devenit viral după ce a fost postat pe Youtube. 

06 feb. 2013, 19:30
Amuzant: Ce se întâmplă când montezi o CAMERA VIDEO pe un TROMBON

Muzicianul a postat filmul pe site-ul propriu, înainte ca cineva să îi ceară permisiunea să îl posteze pe Facebook. Ulterior, filmul deosebit de amuzant a ajuns pe Youtube, după ce un utilizator l-a postat fără acordul proprietarului. Într-o singură zi, filmul a strâns peste un milion de vizualizări. 

După ce a fost şters, la cererea lui David Finlayson, proprietarul s-a decis să îl posteze el însuşi pe acest site. Reacţia a fost pe măsură, ajungând la sute de mii de vizualizări, într-un timp foarte scurt.

Ingeniozitatea filmului este aceea că muzicianul a montat camera direct pe instrument, lucru care îl face pe interpret să fie amuzant, deoarece mărimea capului se modifică, în funcţie de distanţa dintre aparatul de înregistrat şi subiect. El a folosit un microfon extern, pentru un sunet de calitate.

Bărbatul a interpretat cântecul „Zborul lui Bumblebee”, scris la sfârşitul secolului al XVIII-lea de către Guilio Marco Bordogni.