Ameninţare cu bombă la o Universitate din Texas

Texas A&M University din oraşul College Station, în Texas, a emis miercuri o alertă de tip "Code Maroon" şi a închis aproximativ şase clădiri şi complexul sportiv, din cauza unei ameninţări cu bombă.

20 feb. 2013, 19:41
Ameninţare cu bombă la o Universitate din Texas

 Terenul de fotbal al universităţii, „Kyle Field este veritficat, în prezent, din cauza unei ameninţări cu bombă împotriva” acestuia, potrivit  USA Today, care citează site-ul Texas A&M University.

 „Personal din cadrul forţelor de ordine acţionează în vederea evacuării, dar ca măsură de precauţie au fost evacuate şi (clădirile) Reed Building, G. Rollie White, Neetum Steed şi complexul Bright Athletics. Aceste clădiri vor rămâne închise restul zilei”, adaugă ziarul citând aceeaşi sursă.

Potrivit site-ului universităţii (http://emergency.tamu.edu/), autorităţile de la Texas A&M continuă să investigheze ameninţarea la adresa Kyle Field. Ele au fost anunţate în legătură cu ameninţarea către ora locală 10.50 (18.50, ora României).

„Ameninţarea a fost scrisă pe peretele unei clădiri din campus. O investigaţie a fost lansată imediat, iar mesajul de alertă «Code Maroon» a fost emis imediat”, mai anunţă universitatea pe site, adăugând că „agenţiile federale au fost contactate pentru a ajuta în cadrul investigaţiei în curs”.