Ambulanţă RĂSTURNATĂ în centrul Capitalei. Patru persoane au fost rănite

O ambulanţă s-a răsturnat, joi, în centrul Capitalei, după o coliziune cu un alt autoturism. Accidentul a avut loc în Sectorul 1. Din primele informaţii, patru persoane au fost rănite, una ceva mai grav.

RomaniaTV.net
08 aug. 2013, 08:26
Ambulanţă RĂSTURNATĂ în centrul Capitalei. Patru persoane au fost rănite

Din primele informaţii rezultă că accidentul s-a produs din cauză că autoturismul implicat în accident nu a acordat prioritate ambulanţei, care avea activate semnalele sonore şi luminoase, informează România TV.

Cele patru victime nu sunt în stare gravă, dar vor fi preluate de echipaje SMURD care s-au deplasat la faţa locului şi transportate la spital, pentru investigaţii.

Poliţiştii de la Rutieră fac cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Ambulanţa este serios avariată şi va fi ridicată cu o platformă.

Trei dintre victime se aflau în ambulanţă, una dintre ele fiind şoferul, şi vor fi transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, aflat în apropiere. Şoferul autoturismului nu a fost rănit serios şi a refuzat transferul la spital, potrivit lui Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti.

„Din ce s-a stabilit, trei victime vor fi transportate la Floreasca, în imediata apropiere. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de prim ajutor, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă”, a spus Daniel Vasile, la România TV.

Evenimentul a avut loc la intersecţia străzilor Iancu de Hunedoara şi Roma. În ambulanţa care transporta un pacient din Dâmboviţa la Bucureşti erau patru persoane.

În afara vehiculelor implicate în accident au fost avariate şi alte autoturisme parcate pe marginea drumului.