Ambulanţă aflată în misiune, blocată de nunta fiicei unui om de afaceri din Motru VIDEO

O ambulanţă aflată în misiune nu a putut înainta duminică pe o stradă din Motru, judeţul Gorj, din cauza unei nunţi. Maşina transporta un pacient şi şoferul a fost nevoit să ocolească pentru a ajunge la spital.

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 05:39
Ambulanţă aflată în misiune, blocată de nunta fiicei unui om de afaceri din Motru VIDEO

O ambulanţă aflată în misiune, blocată de o nuntă! S-a întâmplat la Motru, judeţul Gorj. Maşina de salvare care transporta un pacient a trebuit să întoarcă pe o stradă unde chefuiau invitaţii la nunta fiicei unui om de afaceri local. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, potrivit România TV.

Pentru că strada era plină cu sute de nuntaşi şi localnici veniţi să vadă mirii, ambulanţa a fost nevoită să se întoarcă din drum. Maşina transporta un pacient şi şoferul a fost nevoit să aleagă alt traseu, mai lung, pentru a ajunge la spital.

Ca urmare a imaginilor care au apărut în mass-media, conducerea IPJ Gorj a dispus efectuare de verificări cu privire la aspectele semnalate precum şi cu privire la modul de acţiune al efectivelor de poliţie din acea subunitate„, a declarat Romina Dochian, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Nunta fiicei afaceristului Mihai Râmescu a adunat sute de localnici care s-au înghesuit la mici, cozonac şi bere gratis. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă din Motru au refuzat să comenteze incidentul.