Amantul Marinei Almăşan, Georgică Cornu, executat silit de avocat

Pe lângă divorţul cu năbădăi intentat de soţia sa Oana, omul de afaceri Georgică Cornu trebuie să mai facă faţă, în această perioadă, şi unei executări silite, venite din partea avocatului său, Florin Kovacs.

RomaniaTV.net
23 mai 2012, 11:52
Amantul Marinei Almăşan, Georgică Cornu, executat silit de avocat

După o colaborare de peste cinci ani, în care ambele părţi au avut de câştigat, milionarul timişorean a decis să renunţe la serviciile avocatului care l-a reprezentat în zeci de procese, scrie opiniatimisoarei.ro. Odată luată decizia despărţirii, s-a trecut la calcularea facturilor neîncasate la termen de către Florin Kovacs şi astfel s-a ajuns la o restanţă de aproape 150.000 de euro, bani care încă nu au fost viraţi în contul avocatului.

„Am discutat deja cu un executor judecătoresc şi, zilele acestea, voi trece la executarea silita a sumei restante. De ce s-a acumulat o sumă atât de mare, adică 6,8 miliarde de lei vechi? Pentru că am fost mereu înţelegător şi am acceptat câte 4000–5000 de lei, în locul plăţii integrale a onorariilor”, a declarat Florin Kovacs. Georgică Cornu spune că nu ştie absolut nimic despre un astfel de demers al avocatului.

„Nu ştiu nimic despre recurgerea la executare silită. Cui a spus asta? Dacă a făcut aşa ceva nu este în regulă, pentru că domnul Kovacs pe spinarea noastră s-a afirmat. Am colaborat bine atâţia ani şi acuma s-a apucat să dea din gură. O să vorbesc cu el, să văd dacă a recurs la serviciile unui executor judecătoresc”, a precizat milionarul timişorean.