Alexandru Arşinel, mărturii emoţionante la 74 de ani. Vezi cu cine îşi sărbătoreşte ziua de naştere

Îndrăgitul actor de comedie, Alexandru Arşinel, împlineşte marţi 74 de ani. Artistul îşi va petrece prima parte a zilei la teatru, acolo unde a fost mai bine de 50 de ani, iar apoi va sta alături de nepoţi.

RomaniaTV.net
04 iun. 2013, 15:05
Alexandru Arşinel, mărturii emoţionante la 74 de ani. Vezi cu cine îşi sărbătoreşte ziua de naştere

La cei 74 de ani, Alexandru Arşinel are acelaşi tonus jovial. Cu o carieră de invidiat, artistul nu regretă nimic, iar teatrul rămâne marea dragoste.

„Cred că am lăsat în urma mea o dâră pozitivă. Cred că într-un fel sau altul am fost aprope de publicul pe care l-am iubit şi a cărui dragoste am simţit-o”, a declarat Alexandru Arşinel.

Iar marţi a simţit, mai mult ca de obicei, şi dragostea aproapiaţilor. Care au avut grijă să-l felicite şi să-i trimită cadouri. „Un amic din Ardeal mi-a adus o pâine de 6 kg”, a declarat artistul.

De ziua sa, maestrul va petrece alături de familie şi cei dragi.

VEZI: MOTIVUL TRAGIC pentru care Alexandru Arşinel se sperie când sună telefonul la 12 noaptea

„După-amiază aşteapt să vină acasă băieţii, copiii, nurorile, nepoţeii mei să îi văd şi să trăiesc cu emoţie această zi”, a completat Arşinel, potrivit România TV.

Şi pentru că fiecare an adunat înseamnă şi un moment în care te uiţi la trecut, actorul şi-a adus aminte şi de cum îşi petrecea zilele de naştere în copilărie. „Mama avea grijă să-mi dea o cămaşă nouă, scrobită, făcută de ea. Şi o pereche de teneşi, cum era atunci. O pereche de pantaloni scurţi. Mă îmbrăca şi avea grijă să fiu cochet. Eventual îmi făcea şi o pijama. Îmi dădea bani să mă duc la film şi să-mi iau bomboane”.