Alexandra Stan, MĂRTURIE de pe patul de spital: M-a bătut şi am leşinat. M-am trezit, iar m-a bătut

Alexandra Stan rupe tăcerea după ce a fost bătută crunt de impresarul ei, Marcel Prodan. Artista a declarat, în excusivitate la România TV, că "Marcel a devenit agresiv când l-am întrebat de bani, nu era prima dată când era agresiv verbal, mă înjura". "Cu cât ai mai mulţi bani, cu atât nu mai eşti om".

17 iun. 2013, 17:17
Alexandra Stan, MĂRTURIE de pe patul de spital: M-a bătut şi am leşinat. M-am trezit, iar m-a bătut

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost snopită în bătaie, sâmbătă, de managerul ei. Luni a declarat la România TV că totul a pornit în momentul în care ea a cerut informaţii.

„Problema a apărut când eu am cerut să aflu informaţii despre concerte, program şi bani. Atunci a devenit agresiv şi verbal. Nu era prima dată când era agresiv verbal, mă înjura, mă umilea, dar e prima dată când a dat în mine. Cred că nimeni nu-şi putea imagina că noi aveam astfel de certuri şi altercaţii, dar cu cât ai mai mulţi bani cu atât nu mai eşti om. Cred că banii te schimbă ca persoană”, a declarat Alexandra.

CITEŞTE ŞI Prima declaraţie a tatălui Alexandrei Stan, după ce artista a fost desfigurată de impresar VIDEO

„Ei au dat un anunţ pe pagina de Facebook că am avut un accident grav, nu a fost adevărat. În ultimele 24 de ore au apărut nişte articole cum că eu sunt pe patul de moarte, într-o stare foarte gravă. Am văzut mesaje de la fanii mei, plângeau şi spuneau că se roagă pentru mine. De asta am avut curaj să ies şi să spun adevărul.  Nu mi-e frică de impresar, nu mi-e frica de nimic, stiu că adevărul este foarte important. Vreau ca fanii mei să ştie că eu sunt bine, că urmează o perioadă grea din viaţa mea, în care eu urmează să reziliez contractul, să-mi găsesc alţi oameni cu care să lucrez, să mă liniştesc, iar după aceea o să revin”.

Citeşte şi: Alexandra Stan, apărată de vedetele din România. Banii, principalul motiv al scandalului

Cântăreaţa a declarat că în urma loviturilor are dureri mari de cap.

„Pe mine mă doare capul şi asta mă sperie. Cel mai rău mă sperie că m-a bătut şi am leşinat, m-am trezit şi iar m-a bătut. Acum am calmante, dar simt o ameţeală. Cea mai mare durere a fost de cap şi de oase. Eu m-am născut cu un singur rinichi şi acum mă doare”, a mărturisit Alexandra Stan.

„În momentul ăsta cred că este conştient de ceea ce a făcut şi cred că este conştient că urmează să-i intentez un proces penal pentru vătămare corporală. Avocatul meu a depus o plângere”, a declarat Alexandra Stan, la România TV.