Alexandra Stan, declaraţie uluitoare: L-am iertat pe Marcel. Toată treaba asta m-a ajutat

Cântăreaţa Alexandra Stan a declarat la Kanal D că bătaia pe care a încasat-o de la impresarul său, Marcel Prodan, mai mult a ajutat-o decât să-i facă rău, deşi ea a trebuit să ajungă la spital. Mai mult, ea spune că l-a iertat deja pe agresor.

18 iun. 2013, 06:14
Alexandra Stan, declaraţie uluitoare: L-am iertat pe Marcel. Toată treaba asta m-a ajutat

La nici trei zile după ce a fost bătută de impresarul său şi aruncată pe marginea drumului, cântăreaţa Alexandra Stan a început să-şi schimbe atitudinea faţă de cel care a învineţit-o şi a băgat-o în spital. Într-o declaraţie la Kanal D, artista spune chiar că l-a iertat pe Marcel Prodan.

L-am iertat, ştiu că îi pare rău, că n-a gândit în acele momente şi că nu a putut să se abţină, dar de fapt eu n-am de ce să-l iert, trebuie să se ierte singur, sunt mai naivă, n-aş putea face niciodată rău cuiva. Mi-a făcut un rău fizic şi m-a forţat să mă maturizez şi de acum înainte o să fiu cu ochii în patru. Toată treaba asta m-a ajutat mai mult decât să-mi facă rău„, este declaraţia surprinzătoare a Alexandrei Stan, potrivit wowbiz.ro.

Marcel îmi spunea că sunt o ţărancă proastă, o săracă pe care a luat-o de pe străzi şi a făcut-o om şi că eu nu vreau să fac canto, dar eu de-aia mă dusesem la studio în ziua în care m-a bătut, să cânt (…) Violent verbal a fost de mai multe ori, dar nu şi fizic. M-am lovit şi când am căzut şi m-a lovit el şi la rinichi şi mi-a fost frică pentru că am un singur rinichi„, a mai spus Alexandra Stan.

Citeşte şi Marcel Prodan, managerul bătăuş al Alexandrei Stan, AMENINŢAT cu moartea