Alexandra Stan, BĂTUTĂ CRUNT de propriul impresar FOTO

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost snopită în bătaie, sâmbătă, de managerul ei. Potrivit România TV, neînţelegerile au pornit de la bani.

17 iun. 2013, 10:21

Citeşte şi Alexandra Stan: „M-a bătut până m-a lăsat lată. Am reuşit să fug plină de sânge” VIDEO

Alexandra Stan a fost desfigurată de impresarul său. Acesta din urmă a declarat că artista a suferit un accident rutier, pentru a-i motiva absenţa din concerte.

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. Se recuperează. Revenim cu amănunte. Echipa de management a Alexandrei Stan„, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a solistei.

Citeşte şi Prima declaraţie a tatălui Alexandrei Stan, după ce artista a fost desfigurată de impresar

De cealaltă parte, cântăreaţa a dezvăluit luni că totul este o minciună şi de fapt a fost bătută crunt de cel care se ocupă de imaginea ei.

„Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, şi nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte!”, a povestit vedeta pentru cancan.ro.

Alexandra a povestit pentru România TV cum managerul a lovit-o sâmbătă în studioul în care îşi înregistra melodiile. Totul a pornit de la discuţii pe tema banilor, artista fiind nemulţumită de faptul că primea foarte puţini bani.

Cântăreaţa a fost bătută până a leşinat. Când şi-a revenit l-a rugat pe bărbat să o ducă acasă şi pe drum, pe fondul altor certuri, Alexandra a coborât din maşină şi a fost preluată de un echipaj de poliţie care a transportat-o la spitalul din Constanţa.